Gå til hovedindhold

BADMILJØ I SKANDINAVISK DESIGN

SVEDBERGS

Leverandør af badmiljøer i høj kvalitet til DOMU. 

Vi skaber badeværelseindretninger, som holder længe. Det handler om omtanke. Om dig. Om hinanden. Om produkterne. Om miljøet. Vi designer enkelt, funktionelt og tidløst. Med omhyggeligt udvalgte materialer og løsninger, som forenkler menneskers hverdag. Det ligger i vores natur at tænke på denne måde.

Nøje udvalgte materialer

Hos os udføres alt med omhu og præcision, som for eksempel udvælgelse af materialer. De er nøje udvalgt både for deres udseende og deres bæredygtigheds skyld. Form, overflader og strukturer – det hele har betydning. Vores træmøbler behandles for eksempel i syv trin for at få et langt og lykkeligt liv.

Ventilationsanlæg for komfort og godt indeklima

EXHAUSTO Ventilationsløsning

 • Energibesparelse med markedets højeste varmegenvinding.
 • Ventilationsaggregat med lavt energiforbrug.
 • Komplet ventilationsløsning med høj ydeevne. 
 • Filterskift uden brug af værktøj.
 • Nem adgang for reparation og service. 

Dårligt indeklima giver problemer i forhold til sundhed. Åbne vinduer frisker op, men giver ofte problemer ift. støj, bilos, pollen og støv. For slet ikke at tale om træk og et stærkt varierende indeklima. Alt dette undgår du med et ventilationsanlæg, der styrer tilførslen af udeluft og udsugningen af indeluft. 

Sundt indeklima, sund bolig

 • Optimal luftkvalitet for bedre sundhed og maksimal komfort
 • Automatisk styring af ventilationen på baggrund af luftkvalitet og indeklima via CO2 sensorer.
 • Fugt og sundhedsskadelig afdampning reduceres.
 • Op til 80% filtering af fine partikler.
 • Forbedret søvnkvalitet.
 • Ekstremt lydsvag løsning.

Varmeanlæg med høj komfort

Gemina Termix

Gemina Termix leverer varmevekslere til alle DOMU boliger, hvilket sparer plads i boligen og sikrer en energivenlig opvarmning af vandet. 

ENERGIBESPARELSE
 • Vi fjerner de to største energisyndere i rørsystemet.
 • Fuldt forbrugsoverblik resulterer i lavere energiforbrug.
 • Lavere installationsomkostninger.

SUNDHED & SIKKERHED

Frisk vand her og nu

 • Legionellasikret.
 • Det varme vand produceres efter behov.
 • Undgå bakterier i brugsvandssystemet.
 • Høj komfort for forbrugeren.

Stål i høj kvalitet

Ib Andresen Industri

STORE IDÈER REALISERET MED STÅL

DOMU boliger bruger en stærk stålkonstruktion, det fjerner risikoen for at indbygge fugt i konstruktionerne som det kan ske med trækonstruktioner. Derudover er stålkonstruktionen stærk og uorganisk, det betyder at den ikke kan vride og bevæge sig, ligesom det også kan ske med træ. 

Ib Andresen har i mere end 50 år serviceret kunder i hele Nordeuropa med stålbaserede løsninger.

Vores mission er - og har altid været - at hjælpe nye som gamle kunder med at gøre gode idéer til industriel realitet. Og gode idéer er dem der holder - præcis ligesom kvalitetsarbejde i stål.

Vores kunder vil altid opleve vores ekspertise og stærke koordinationsevner, uanset om de har brug for hjælp under hele processen - eller kun dele af den. Med vores tilgang er resultaterne mærkbare: Kortere time-to-market - realiseret på den mest effektive måde.

For mange udgør stål kun dele af et produkt, men for os er det hele vores verden, og alt hvad vi beskæftiger os med.

 

Design for enhver smag

GRAM

Hvidevarer til det moderne køkken i alle DOMU bolig units. 

Vores hvidevarer er i et klassisk og tidløst design. Vi værdsætter at levere hvidevarer til hele dit køkken og bryggers. Gennem årene har vi lyttet til kunderne, så vores produkter opfylder nutidens behov. Den viden bringer vi med ind i dit køkken.

Gram A/S blev etableret i 1901 og startede produktion af de første køleskabe i Danmark tilbage i 1937. I dag har vi et fuldt sortiment til alle hvidevarer kategorier. Det hele i Skandinavisk design i god kvalitet.


Vores produktkategorier er følgende:

 • Køleskabe, frysere, køle fryseskabe og vinkøleskabe
 • Indbygningsovne, kogeplader, komfurer og emhætter
 • Opvaskemaskiner
 • Vaskemaskiner, tørretumbler og vaske-tørremaskine

GRAM konceptløsninger

Med mere end 250 forskellige modeller fordelt på flere designserier og farvekoncepter er der mange muligheder for at sammensætte individuelle pakkeløsninger, der passer til DOMU bolig units. 

Vinduesbranchens førende design-brand

VELFAC

VELFAC er en anerkendt og veletableret virksomhed med over 50 års erfaring med salg af stilrene og unikke vindues- og facadeløsninger i tidssvarende materialer af høj kvalitet. Vi bringer liv, lys og luft til mennesker

Kvalitetsprodukter med fokus på energi- og miljørigtige løsninger

Vi er kendt for kvalitetsprodukter og produktudvikling med fokus på energi- og miljørigtige løsninger. Alle produkter er udviklet til at få størst muligt udbytte af det naturlige dagslys.

Funktionalitet og design er i højsæde, både når vi udvikler og sælger vores produkter som professionelt vinduesfirma. Når du vælger VELFAC, får du som standard nogle af markedets mest energibesparende vinduer. Så hvorfor nøjes, når du kan få VELFAC

Hos VELFAC lever og ånder vi for, at vores vinduer og døre lever op til dine forventninger og til det fundamentale løfte, vi giver alle vores kunder: Hos VELFAC får du Vinduer for livet.

Bæredygtig isolering og gips produkter

Saint-Gobain

Saint-Gobain er en af verdens førende producenter af materialer og løsninger til byggeriet. Med et stærkt fokus på bæredygtighed og på menneskers trivsel i bygninger er koncernen til stede i 69 lande verden over. Blandt koncernens varemærker i Danmark findes Gyproc og ISOVER som leverer gips vægge og lofter samt glasuld til alle DOMU boliger. 

Vores formål handler om VORES FÆLLES FREMTID.

Sammen med og for vores kunder designer, fremstiller og distribuerer vi materialer og løsninger, der har en positiv indvirkning på alles liv og giver trivsel, livskvalitet og ydeevne, samtidig med at vi passer på planeten.

Saint-Gobain Isover

Kontakt os

Interesseret i at høre mere om DOMU og vores fordele?

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top