Gå til hovedindhold

Fordele ved modulbyggeri

DOMU er de første på markedet med en standardisering til at skabe en uorganisk præfabrikeret modulløsning, som gør det muligt at bygge kvalitetsboliger til den brede befolkning, hvor der er høj komfort og godt indeklima. DOMU boliger er bygget efter de nyeste reglementer og er bl.a. støjreguleret og har et lavt varmeforbrug.

Hos DOMU får du frit valg indenfor fundament-, facade- og tagløsninger. Dette sikrer, at du som bygherre har fleksibilitet til at skabe boligens udseende, præcist som du ønsker. Dermed er der ingen æstetisk forskel på DOMU og klassiske byggemetoder.

Vi reducerer byggetiden markant

Byggetid

Kortere drift af byggepladsen og færre omkostninger til drift og transport. Den korte byggetid giver også hurtigere afkast til investor, da boligerne kan tages i brug tidligere. 

Affaldssortering sker på fabrikken

Mindre affald

Gennem vores optimering af vores produktion er vi i stand til at reducere byggeaffaldet med op til 90%, da vi bygger efter standardiserede metoder og håndterer affaldssortering og genanvendelse direkte på fabrikken. 

Produktion i tørre opvarmede haller

Uafhængig af vind og vejr

Byggeriet flyttes indenfor i tørre og opvarmede fabrikshaller, hvilket gør arbejdet uafhængig af vejret og sikrer øget effektivitet. 

Fuld kvalitetskontrol igennem produktionen

Kvalitetssikring

Kontrollerede forhold og streng kvalitetskontrol på hvert trin i byggeriet sikrer, at hvert modul går igennem fabrikken med fuld sporbarhed. 

Tag og facade tilføjes på byggepladsen

Fleksibilitet

Som bygherre har du fleksibilitet til at skabe boligens udseende præcist som du ønsker. Dermed er der ingen æstetisk forskel på DOMU byggeri og klassiske byggemetoder. 

Drift af byggepladsen forkortes markant

Kortere tid på byggeplads

Omkostninger forbundet med drift af byggepladsen minimeres da der går mindre trafik til byggepladsen, DOMU modulerne leveres med kran og monteres enkelt og hurtigt på byggepladsen, det giver færre hovedpiner forbundet med drift af byggeplads, som fx lav produktivitet. 

Øget komfort og sundhed for beboerne

Bedre luftkvalitet

Luftkvaliteten forbedres også ved at eliminere problemer med fugt i konstruktionen, som ofte fører til høj fugtighed i boligen og følgeskader deraf. DOMU anvender også Exhausto ventilationsanlæg som sikrer sundt og komfortabelt indeklima. 

Myndighedsgodkendes hurtigt med fastlagt data

Hurtig godkendelse

Der kan skaffes hurtig myndighedsgodkendelse til byggeprojektet da byggeriet er dokumenteret fra starten og præ-godkendt, så der ikke skal samles projektspecifikke godkendelser. Leverandørernes systemer er også godkendte og klar til opsætning.

Hovedpiner forbundet med drift af byggeplads

Undgå tyveri

Hovedpiner forbundet med drift af byggeplads reduceres markant, da der ikke skal driftes en byggeplads gennem længere tid. Der skal ikke stå materialer og værktøj på pladsen, da DOMU's bolig UNITS leveres 90% færdige. 

Tilfredse naboer og myndigheder

Mindre miljøpåvirkning

Ved at flytte produktionen over til fabrikken undgår man også utilfredse naboer og byggeaffald på byggepladsen. Det giver færre problemer og klager som kan påvirke projektet og i sidste ende skabe byggestop. 

Kontakt os

Interesseret i at høre mere om DOMU og vores fordele?

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top