Gå til hovedindhold

Produktion i tørre og opvarmede fabrikshaller

Risikominimering

Vind og vejr påvirker ofte klassiske byggemetoder, da det er svært for håndværkerne at arbejde korrekt, medmindre de har gode vejrforhold. Regn, sne og blæst giver hele tiden lav produktivitet og overskredne tidsplaner i byggeriet. 

Med DOMU modulboliger undgår vi fuldstændig vejforholdene da hele produktionen foregår i opvarmede og tørre fabrikshaller. Det sikrer at håndværkerne altid har de optimale forhold for deres arbejde og kan vedligeholde høj produktivitet. 

DOMU modulboliger fjerner også enhver risiko for fugt i konstruktionerne da materialerne ikke påvirkes af vejret under produktionen. Vores unikke stålkonstruktion fjerner også faren for fugt og råd som kan forekomme i trækonstruktioner. 

Vores moduler kan opsættes i regnvejr da de er forseglet fra fabrikken og er derfor modstandsdygtige for vejret under levering og montage. Dette giver endnu mere fleksibilitet for bygherrer og øvrige entreprenører. Håndværkerne skal ikke ind i boligen for at udføre arbejde og risikere at beskadige andre elementer i boligen, så vi eliminerer chancen for skader på gulvet eller lignende.

Vi har sikret fuld bæredygtighed gennem vores unikke QR-kodesystem

Bæredygtighed

Hos DOMU tænker vi bæredygtighed og genanvendelse igennem hele vores byggeproces. Vores innovative koncept gør det muligt at skabe et unikt “cradle to cradle” system for alle vores moduler. 

Vi har planlagt vores moduler ned til mindste element og hvert modul får sin egen QR kode som giver mulighed for at finde al information om hvert modul. 

Det betyder at boligerne kan genanvendes når de har udtjent deres levetid, da man kan skille elementerne ad på fabrikken og genanvende eller genbruge alle materialer. 

Det er muligt at reducere affaldsmængden med op til 90% da vi kun forbruger det præcise antal materialer vi har brug for i produktionen og affaldssortering foregår på fabrikken hvor vi genbruger alt det som ikke blev brugt ved et modul. 

Dette står i skarp kontrast til klassisk byggemetode hvor store containere med affald fra byggepladsen sendes til deponi eller afbrænding. 

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top