Gå til hovedindhold

Produktion i tørre og opvarmede fabrikshaller

Risikominimering

Vind og vejr påvirker ofte klassiske byggemetoder, da det er svært for håndværkerne at arbejde korrekt, medmindre de har gode vejrforhold. Regn, sne og blæst giver hele tiden lav produktivitet og overskredne tidsplaner i byggeriet. 

Med DOMU modulboliger undgår vi fuldstændig vejforholdene da hele produktionen foregår i opvarmede og tørre fabrikshaller. Det sikrer at håndværkerne altid har de optimale forhold for deres arbejde og kan vedligeholde høj produktivitet. 

DOMU modulboliger fjerner også enhver risiko for fugt i konstruktionerne da materialerne ikke påvirkes af vejret under produktionen. Vores unikke stålkonstruktion fjerner også faren for fugt og råd som kan forekomme i trækonstruktioner. 

Vores moduler kan opsættes i regnvejr da de er forseglet fra fabrikken og er derfor modstandsdygtige for vejret under levering og montage. Dette giver endnu mere fleksibilitet for bygherrer og øvrige entreprenører. 

Cirkulær materialeøkonomi

Bæredygtighed

VED AT GØRE BYGGERIET FLYTBART GØR VI OP MED "BRUG OG SMID VÆK"-KULTUREN

Hos DOMU vil vi gøre op med den traditionelle lineære økonomi som kendetegner byggebranchen. Lineær økonomi betyder at materialer tages ud af naturen og bruges i byggeriet for at ende som affald. 

I vores byggekoncept har vi indtænkt cirkulær økonomi og fokuseret på at gøre vores bygninger genanvendelige. Vores byggematerialer går i kredsløb og kan enten genbruges eller genanvendes. 

DOMU boliger er designet til at kunne flyttes og få ny anvendelse – vores konstruktion er den stærkeste på markedet med meget lang levetid. Dette er essensen bag vores fokus til at skabe en cirkulær økonomi i byggebranchen.

Vores boliger er helt overordnet altid flytbare - vores stærke stålkonstruktion har meget lang levetid og derfor vil vores units kunne håndtere ubegrænsede løft og flytninger.

Det er muligt at reducere affaldsmængden med op til 90% da vi kun forbruger det præcise antal materialer vi har brug for i produktionen og affaldssortering foregår på fabrikken hvor vi genbruger alt det som ikke blev brugt ved et modul. 

Dette står i skarp kontrast til klassisk byggemetode hvor store containere med affald fra byggepladsen sendes til deponi eller afbrænding. 

Garanti for kvalitet og holdbarhed

DOMU sikrer høje standarder

DOMU efterlever AB 18 - almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomhed.

DOMU sikrer 5 års garanti for alle elementer, inklusiv inventar, vi benytter kun kvalitetsleverandører og holdbare elementer som er bygget til udlejningsboliger. 

Målet for DOMU er at vi sikrer høj standard i kvaliteten af vores produktion. Hver station i processen bliver betjent af fagfolk hvor arbejdsgangen er optimeret så produktivitet og standard går hånd i hånd. 

Hvert modul forsynes med en kode som opdateres gennem hele produktionen og kvalitetssikres efter hvert trin. Det er dermed muligt at tilgå alle informationer om elementer og konstruktion af modulet.

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top