Gå til hovedindhold

DOMU Invest ApS træder ind i ejerkredsen hos DOMU ApS

 

Vi kan med glæde fortælle at de stærke profiler bag DOMU Invest ApS træder ind i ejerkredsen hos DOMU ApS. Dette er en væsentligt styrkelse af virksomheden.

Målet er at geare virksomheden markant op og udnytte den fulde kapacitet på fabrikken ved at støtte op om nye projekter til virksomheden og sikre at produktionen kan følge med efterspørgslen samt at optimere virksomhedens unikke uorganiske byggekoncept. 

Vi har opbygget et utroligt effektivt LEAN flow i produktionen og producerer i dag råhuse på rekordtid med høj kvalitet – denne produktion vil nu geares op til at kunne håndtere endnu flere og større projekter.

Vi har fra virksomhedens fødsel fokuseret kraftigt på at skabe forandring i byggebranchen ved at lancere et nyt og bæredygtigt byggekoncept på markedet og vi har oplevet en stor efterspørgsel på vores koncept, som kan bidrage til cirkulær materialeøkonomi igennem primær genanvendelse af hele byggeriet. 

Vi ser frem til samarbejdet og opgaven i at skalere virksomheden op til at servicere de mange bygherrer, samarbejdspartnere og investorer, som efterspørger modulbyggeri af høj kvalitet.

DOMU Invest ApS, CVR: 43357328

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top