Gå til hovedindhold

Bag om DOMU

Konceptet bag DOMU opstod fra et ønske om at optimere byggeprocessen. Det har ført til et uorganisk byggesystem hvor produktionen er flyttet ind i tørre og opvarmede fabrikshaller. 

Vores navn kommer af domus (det latinske ord for hus). Vi kalder vores moduler for bolig units, da vi ser vores moduler som dele der tilsammen skaber en enhed og et færdigt produkt som kan opbygges efter mange typer design og udseende. 

Hver unit består af tre 13 mceller som danner vores standard unit på 40 m2, disse units kan opbygges på mange forskellige måder og giver dermed fleksibilitet for bygherre. 

DOMU egner sig særdeles godt til tæt-lav byggeri, fx lejlighedskomplekser, rækkehuse og etagebyggeri. 

Der er over 888 enhedskombinationer, som sikrer, at netop din bolig unit bliver unik og sammensat efter dine behov. 

 

DOMU blev stiftet af Nikolai Røjkjær, som er uddannet indenfor bygge- og ejendomsbranchen. Nikolai er iværksætter og har et imponerende CV bag sig, hvor han har udviklet og opbygget virksomheder, projekter og styret byggeprocesser for store danske virksomheder. DOMU er et hold af stærke profiler med solide kompetencer indenfor deres respektive felt, hvor alle har erfaringer fra bygge- og/eller ejendomsbranchen.

Nikolai Røjkjær fik idéen til DOMU i 2015, da han så et stort behov i markedet samt ønskede at skabe nye muligheder indenfor bygge- og ejendomsbranchen med fokus på præfabrikerede boliger. Nikolai havde en idé om at bruge bilbranchen som inspiration og skabe et alternativ til den klassiske byggemetode, som både er sikker,  har en kortere byggetid og er økonomisk attraktiv. Det var kernen i tanken bag DOMU. Med udgangspunkt i opbygningen af biler fik Nikolai en idé om at skabe et uorganisk modulsystem, som giver stor fleksibilitet.

I 2019 købte DOMU fabrikken i Vissenbjerg, hvor DOMU units i dag bliver bygget og samlet. Det blev startskuddet til vores unikke bolig units. 

DOMU er klar til at indtage sin plads på markedet. Fra 2021 er kapaciteten på fabrikken cirka 10.000 m2, hvilket i 2023 øges til 750 bolig units svarende til 30.000 m2.

Kontakt os

Interesseret i at høre mere om DOMU?

Cookies

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her

Back to top